PPG LINQ

PPG LINQ

PPG LINQ™

Effektiviserer verksteds prosesser, optimaliserer drift, setter deg i kontakt med partnere og maksimerer fortjeneste.

Fordeler

EFFEKTIVISER PROSESSER

Effektiviser og automatiser reparasjonsprosesser ved hjelp av PPGs skybaserte plattform sammenkoblet med digital maskinvare, programvare og innovative tjenester.

MINIMERE MILJØPÅVIRKNINGEN DIN

Integrer bærekraft i den daglige driften og minimer miljøavtrykket med optimalisert produktforbruk og avfallsreduksjon

FORBEDRE PARTNERSKAP

Gjør det mulig å forbedre partnerforhold med distributører, øke kundefortrolighet, forbedre synligheten med ettermarkedspartnere for å bidra til å informere beslutningstaking samt utvide forretningsmuligheter.

OPTIMALISER FORTJENESTEN

Maksimer inntektene med teknologier som sparer tid på arbeidskraft, eliminer muligheten for menneskelige feil og reduser produktforbruket.

Verktøy

PPG DigiMatch™

Kompakt, raskt og brukervennlig spektrometer

Det nye PPG-spektrofotometeret er det beste fra begge verdener: lite design pluss forbedret teknologi. PPG DigiMatch har et funksjonelt ergonomisk design som er lett og kan brukes med én hånd, samtidig som det har et digitalt fargekamera fullpakket med teknologi. Kameraets 6 bildevinkler, med ytterligere 6 refleksjonsvinkler, gir teksturinformasjon for å finne de riktige formelmatchene, raskt og effektivt.

PPG VisualizID™

Visualisering av farger har aldri vært enklere

Vårt enestående digitale fargevisualiseringsverktøy hjelper brukerne med å finne den beste fargetilpasningen og varianter fra PPGs omfattende fargetilpasningsbibliotek under identifiserings- og utvelgelsesprosessen, når det er koblet til PPGs kamerautstyrte spektrometer PPG DigiMatch™.

PPG Moonwalk

PPG MOONWALK®

En ny æra av lakkblanding til reparasjonslakkering

MOONWALK®-systemet integreres sømløst med PPG LINQ™ digitale økosystem, noe som skaper et komplett tilbud og forvandler ikke bare lakkblanding, men alle prosesser som lakkeringsverksteder utfører. Dette innovative systemet sparer arbeidstid, reduserer avfall og forvandler blanderommet til et rent og trygt miljø. Denne robuste og brukervennlige teknologien setter en ny standard for markedet for reparasjonslakkering.

PPG MOONWALK® erstatter manuelle blandeprosesser med et mer effektivt, brukervennlig, automatisert blandesystem.

Sammen endrer PPG LINQ og PPG MOONWALK® lakkerings industrien.

PPG Stockmanager

PPG StockManager

Gå aldri tom for lager igjen

StockManager er vår nyeste løsning designet for at du skal administrere beholdningen mer effektivt og bestille produkter på en enkel måte. Basert på et brukervennlig strekkodeskanningssystem for scanning av hvert produkt, vil du være få bedre oversikt over ditt daglige lager og ha full innsikt.

StockManager varsler deg om produktsnarveier og lar deg konfigurere automatiske påfyllingsordrer etter en forhåndsdefinert tidsplan, noe som sikrer den ultimate kontrollen over kjøpsprosessen. Benytt deg også av den avanserte rapporteringsfunksjonen og lær om ditt forbruk – lagerforhold.

StockManager fremskynder bestillingsprosessen din og bidrar til den generelle suksessen til ditt verksted. Mer enn 500 verksteder i Norden stoler allerede på vår innovasjon med forbløffende resultater som den betydelige reduksjonen av feilbestillinger.

Kontakt oss for demo

Handlekurv
Rull til toppen