Lakkspesialisten AS selger ut sin slitedelsomsetning til Mekonomen.

Begge selskapers langsiktige planer om å spisse markedene og være best i det man gjør er hovedårsaken til virksomhetsoverdragelsen. Mekonomen kjøper ut den delen som har vært drevet som franchise-samarbeid i Hordaland med Lakkspesialisten. Overtakelse skjer 1 juni 2021.

Lakkspesialisten AS er en av landets største aktører innen skade og lakk samt industriell overflatebehandling som nå satser enda hardere i dette markedet. Lakkspesialisten AS har i de senere år også satset tungt på å bygge lakk og skadeverksteder med alt det innhold det har. Lakkspesialisten AS satser tungt på å bli ledende i Norge innenfor dette feltet.

«Vi takker Mekonomen for mange gode år sammen. Samtidig er det godt å skilles på denne måten da man vet at det blir det beste for våre felles kunder, for Mekonomen og Lakkspesialisten AS i fremtiden. For de av våre ansatte som blir med Mekonomen videre er vi sikre på at de får en trygg framtid. Vi ser også fram til et videre samarbeid med logistikk og varekjøp begge veier for å styrke oss i fremtiden» sier Ole Petter Mortensen, Daglig leder i Lakkspesialisten AS.

Mekonomen fortsetter å satse langsiktig i strategiske regioner i Norge gjennom kjøpet av Mekonomen delen i Lakkspesialisten AS. Lakkspesialisten AS og Mekonomen skal fremdeles ha et tett samarbeid om salg og distribusjon i Bergens-området da vi kan levere produkter som utfyller hverandre godt. Mekonomen butikken i Bergen skal bl.a. ha ansvar for å selge billakker til konsumentmarkedet.

«Vi har hatt et meget bra samarbeid med Lakkspesialisten AS siden de ble med i kjeden i 2004 og de har gjort en svært god jobb i hele perioden. Vi ser nå fram til å drive virksomheten videre i egen regi og er glade for at butikkens dyktige og engasjerte medarbeidere har valgt å bli værende og fortsatt være en del av Mekonomen. Med vår tilgjengelighet og effektive logistikk skal vi fortsette å utvikle vår kundeservice og tilbud i regionen» sier Frank Bekken, Daglig leder Mekonomen Norge.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Frank Bekken, Daglig leder for Mekonomen Norge.

Tel: 916 49 625, E-post: frank.bekken@mekonomen.no

Ole Petter Mortensen, Daglig leder Lakkspesialisten AS.

Tel: 920 89 656, E-post: olepetter@lakkspesialisten.no

Betalingspartnere:
  • VISA logo - Vi tar imot betaling med Visa i vår betalingsløsning
  • Mastercard logo - Vi tar imot betaling med Mastercard i vår betalingsløsning