Lokalet bransjen har ventet på

– Den gode responsen viser at vårt nye showrom og treningssenter gjør hverdagen enklere for proffkundene på vestlandet. Det er vi stolte av, sier Tommy Knudsen fra Lakkspesialisten AS.


– Alle proffkunder vet at godt verktøy er halve jobben, så når de skal kjøpe nytt verktøy eller oppgradere maskinparken har de definitivt ikke lyst til å velge feil, sier Tommy Knudsen, salgssjef i Lakkspesialisten AS.

 

– Vårt nye showrom i Fyllingsdalen er vår måte å gi bransjen en arena der de kan se og kjenne på hvilke produkter som finnes før de bestiller.

 

– Basert på den gode responsen vi har fått så langt er det ingen tvil om at dette har vært etterlengtet, så nå håper vi selvsagt at resten av bransjen skal kjenne sin besøkelsestid, sier Knudsen. 


Showrommet

– Som proffkunde kan du her ta og kjenne på utstyret du er interessert i, enten det nå er våre sprøytevaskere, verktøyvogner, batteriladere, sveiseapparater eller andre utstilte maskiner, sier han.  

– Showrommets utstilte varelager vil ha en verdi på rundt en million kroner, men siden det skal gjenspeile vårt aktuelle utvalg av verktøy og maskiner, vil innholdet variere over tid.

– Her er det altså bare å komme innom så ofte du kan, fortsetter Knudsen. Showrommet vil alltid være tilgjengelig for våre kunder i vår vanlige åpningstid, men passer ikke det er det bare å gi oss beskjed, så finner vi et tidspunkt som passer.


Treningssenteret

– Selv om det er fint å kunne se og ta på produktene, er det selvsagt noe helt annet å kunne prøve utstyret selv. I tilknytning til showrommet har vi derfor laget et eget treningssenter hvor produkter for over en million kroner står klare til bruk. Her kan du altså prøve produktene under kyndig veiledning før du bestemmer deg, i tillegg til å dobbeltsjekke at alle våre produkter er godkjente, sier Knudsen. 

– Et godt eksempel på dette er universaljiggen Spanesi 106, vår to-søylers løftebukk og ikke minst måleapparatet Spanesi Touch. Dette er utstyr som brukes av proffe skadeverksteder over hele verden, så er du interessert i Spanesi Touch finnes det ikke noe bedre sted for å få demonstrert hvor enestående nøyaktig den måler, og ikke minst hvor enkel den er i bruk, sier han.


Treningssenteret er perfekt for kurs- og opplæring 

Men en ting er å være sikker på at produktene duger etter å ha sett dem i aksjon, noe helt annet er å være trygg på at ens ansatte vet hvordan de skal brukes.

– Vi ønsker jo å være  god og seriøs for våre proffkunder, og vil derfor bruke  treningssenteret til å holde kurs- og drive opplæring, sier Knudsen. Vi starter faktisk med et gratis takstkurs sammen med leverandøren av jiggen allerede over nyttår, og da stiller vi selv med en fagutdannet ansatt som kommer til å ta godt vare på kursdeltagerne, avslutter Knudsen.

Nysgjerrig på Lakkspesialistens nye showrom og treningssenter? Eller har du lyst til å bli med på kurs? Besøk oss i Fyllingsdalen - eller ta kontakt her!

Betalingspartnere:
  • VISA logo - Vi tar imot betaling med Visa i vår betalingsløsning
  • Mastercard logo - Vi tar imot betaling med Mastercard i vår betalingsløsning