Delfleet One

De nye Delfleet One-produktene gir både reparasjons- og byggeverksteder en ny standard for CT-produkter. Produktplattformen har blitt utviklet fra grunnen, for å gi bedre ytelse når det gjelder mer fleksibilitet, lettere påføring, fargekonsistens og raskere tørketider. 

Delfleet One er Premium UHS-tonerbinder system, med ett bindemiddel, to herdemidler, 6 fortynningsmidler og 23 tonere samt et elektrostatisk additiv. Foruten disse produktene vil porteføljen bli utvidet ytterligere i løpet av det kommende året for å tilby overlegen ytelse til alle typer kunder.

Hvorfor bruke Delfleet One?
En viktig kundefordel med Delfleet One er de hurtigtørkende egenskapene, som reduserer ovnstørketiden og energiforbruket med opptil 25 %, samtidig som det opprettholder utmerket fyllevne og lufttørkingsegenskaper. Videre er det nye systemet veldig hardt etter ovnstørking, noe som innebærer at delene kan monteres umiddelbart, i stedet for å vente til lakken herdes over natten. Denne forbedrede produktiviteten fører til at produsenter og karosseriverksteder kan øke produktiviteten og kapasiteten.

I tillegg til økt produktivitet og kortere syklustider, får kundene også fordelen med å spare opptil 10 % i materialbruk takket være den gode dekkevnen til lakken, som også reduserer behovet for omlakkering. Disse materialbesparelsene kan bidra til 10–15 % lavere VOC-utslipp, som gir et sunnere arbeidsmiljø for lakkerere og bidrar til at verksteder, produsenter og bilparkeiere kan redusere sin miljøpåvirkning. Som en anerkjennelse for sine store tekniske fordeler har denne nye plattformen vunnet en PPG-pris for bærekraft for kundeløsninger.

Betalingspartnere:
  • VISA logo - Vi tar imot betaling med Visa i vår betalingsløsning
  • Mastercard logo - Vi tar imot betaling med Mastercard i vår betalingsløsning