Vi har åpnet showrom og treningssenter

Showrom:

Våre tanker er å stille ut produkter som kundene gjerne ønsker å se før de kjøper. Vi stiller ut produkter som går på verktøy og maskiner. Dette er f.eks. sprøytevaskere, verktøyvogner, batteriladere, sveis og andre maskiner våre kunder bruker. Showrommet vil alltid være tilgjengelig for deg som kunde i arbeidstiden og skulle det være etter arbeidstid så ordner vi det også.

 

Treningssenter:

Skulle noe i showrommet være av interesse å teste så har vi også et eget treningssenter hvor det lar seg gjøre. I treningssenteret har vi en Spanesi 106 Universaljigg komplett oppsatt og klar til bruk. Samtidig har vi en 2 søyler løftebukk slik at man kan se Spanesi Touch hvor effektiv den er i bruk for å måle biler med skade. Spanesi Touch er et elektronisk måleapparat som er meget nøyaktig og enestående i bruk for skadeverkstedene. Med dette måler man selvfølgelig biler, men i motsetning til tilsvarende kan vi også måle deler, motorsykler og ikke minst vi kan måle bare man klarer å gå under bilen. Du vil se at vi løfter bilen på 2 søyler, tar 4 målepunkter og senker igjen bilen. På denne måte kan vi måle A-stolpe, B-stolpe osv. Samtidig kan vi også helt nøyaktig måle høyder på bilen. Er døråpninger like høye e.l.

Skulle du derimot ha ønske om å teste utstyr fra showrommet så tar vi det med til treningssenteret hvor strøm og alle hjelpemidler står klar. Her kan du få prøve alle produktene før du handler. I tillegg kan vi teste ulike forbruksmateriell, f.eks. hvilke slipepapir som er best, eller helt enkelt hvilke slipepapir passer best til ditt bruk.

Vi ønsker alle våre kunder velkommen til Showrom og treningssenter.

Betalingspartnere:
  • VISA logo - Vi tar imot betaling med Visa i vår betalingsløsning
  • Mastercard logo - Vi tar imot betaling med Mastercard i vår betalingsløsning