Nyhet: Autoglym Polar Serien

POL TIL POL UTVENDIG BILPLEIE

Autoglym lanserer en ny produktserie med forvask, vask og beskyttelse som legges med høytrykkvasker. 

Autoglyms nye Polar-serie skinner som nordlys på en ellers mørk nattehimmel av konkurrentprodukter. Den gjør utvendig bilvask til en lek og gir et fantastisk resultat, og dette kun med høytrykkvasker og en bortimot berøringsløs vaskeprosess. Nyhetene blir tilgjengelig i løpet av februar.


Trykk på bildet for å gå til produktet.


Trinn 1 - Polar Blast

Polar Blast er en pH-nøytral forvask som tar deg fra "dekket av søle" til "dekket av skum" på den tiden det tar deg å gå en runde med høytrykkvasker rundt bilen. Når bilen er dekket av et tykt og kremaktig skum, kan du sette deg med beina høyt (maks 10 minutter) og observere hvor godt skummet blir hengende på bilen og skånsomt løsner skitt og søle. Skyll  av bilen, og du har forvasket bilen din slik at du unngår striper og virvler i lakken når du skal vaske med Polar Wash.Trykk på bildet for å gå til produktet.

Trinn 2 - Polar Wash

Trinn 2 er nyheten Polar Wash. Bruk høytrykkvaskeren igjen, og dekk bilen i saftig såpeskum. Bearbeid skummet med svamp eller vaskevott, og kjenn hvor enkelt du glir på overflaten. Sjampoen rengjør grundig men skånsomt, og fjerner ikke polish og voks. Skyll av, og se vannet renne av den blanke overflaten. Tørk bilen med nyheten InstaDry, en mikrofiberklut med fantastisk absorberingsevne, hvis det ikke er behov for å legge ekstra beskyttelse. Hvis det er nødvendig med beskyttende etterbehandling, la bilen være våt, og fortsett til Polar Seal.


Trykk på bildet for å gå til produktet.

Trinn 3 - Polar Seal

Enda et nytt mirakelprodukt fra tryllekunstnerne i Autoglyms laboratorium - de må ha hatt det travelt i 2018! Dette produktet avrunder Polar-serien perfekt, og beskytter den minimale innsatsen du gjorde i trinn 1 og 2. Påfør den hvite magien over bilens karosseri, hjul og glass (unngå direkte påføring på frontruten), skyll deretter av, begge deler gjøres med høytrykkvaskeren. Det fantastisk vannavstøtende resultatet blir umiddelbart tydelig gjennom den dype glansen som dette beskyttende produktet gir. Vannet renner av bilen så fort at det knapt er noe igjen å tørke, så den nye InstaDry-kluten fjerner resten av vannet raskt og enkelt.

Betalingspartnere:
  • VISA logo - Vi tar imot betaling med Visa i vår betalingsløsning
  • Mastercard logo - Vi tar imot betaling med Mastercard i vår betalingsløsning