Ny butikk = Det beste av to verdener

Det beste alternativet når du trenger lakk eller deler til bilen


– Målet er å gi kundene den beste servicen og det beste produktutvalget vi klarer. Det gjorde valget av Mekonomen Åsane enkelt, sier Ole Petter Mortensen.

 

– Da vi fant ut at vi kunne samle fagkompetansen og alle produktene på ett sted, ble det et lett valg å utvide butikken i Åsane, sier Ole Petter Mortensen fra Lakkspesialisten AS.

 

– At den nye butikken bare ligger en 15-20 minutters kjøretur unna den gamle er heller ingen ulempe for oss. Vi selger tross alt bilutstyr, så de aller fleste kundene bruker uansett bilen til butikken. Samtidig er det jo slik at all endring er uvant. Det er derfor godt å se at vi allerede har begynt å få hyggelige tilbakemeldinger fra fornøyde kunder. Det viser at beslutningen om å samle alle kreftene på Mekonomen Åsane var riktig, fortsetter han.

Det beste av to verdener

– Det første man legger merke til er nok at butikken i Åsane er større og lysere enn den gamle. Lokalet er rett og slett litt mer innbydende, både for kunder og ansatte. I tillegg har vi flyttet over alt som fantes av produkter. For kundene har derfor utvalget blitt enda bedre enn tidligere, både fordi du nå får alt på ett sted og fordi de nye og større lokalene gjør det lettere å få oversikt over hva som faktisk finnes, sier Mortensen.

– Målet vårt har alltid vært å gi kundene så god veiledning som mulig. Vi er derfor glade for at butikk-kompetansen fulgte med på flyttelasset. Selv om også vi selger stadig flere produkter på nett, så er det nemlig ikke til å komme ifra at den fysiske kompetansen alltid vil ha sine fordeler, fortsetter han.

– Et godt eksempel er vår spesialkompetanse når det gjelder lakk. Skal du gjennomføre en lakkreparasjon vil våre ansatte både kunne fortelle deg hva du bør kjøpe basert på ditt behov, i tillegg til at de kan veilede deg i bruken av produktet.

– Litt av utfordringen med lakk er jo at det ikke alltid hjelper med riktig fargekode. Bilens farge kan ha ulike nyanser i forhold til fargekode oppgitt på bilen. Dette kan skyldes at fabrikklakkering kan være gjort på ulike produksjonssteder, og at lakken kan være levert av ulike lakkleverandører til fabrikkene. Det kan også være at bilfabrikken benytter dele- leverandører som  leverer lakkerte deler, og da kan det oppstå fargenyanser. Da er det godt å vite at vi kan låne deg et nyanse-fargekart, eller at vi kan foreta en visuell kontroll med vår profesjonelle fargeskanner slik at du får bedre nøyaktighet på den fargenyansen du trenger, sier Mortensen.

  

– Avslutningsvis bare minner jeg om at alle rettighetene og fordelene du hadde opparbeidet deg i vår forrige butikk fortsatt vil gjelde. Det gjelder enten det er snakk om reklamasjoner, eller rabatt på rekvisita og tilbehør som er opparbeidet via medlemskapet i Mekonomens kundeklubb.

Ja, i grunnen er det så enkelt som at vi ønsker alle velkommen til butikken i Åsane, uansett hvor de kommer fra, avslutter Mortensen.

Betalingspartnere:
  • VISA logo - Vi tar imot betaling med Visa i vår betalingsløsning
  • Mastercard logo - Vi tar imot betaling med Mastercard i vår betalingsløsning